Julen 2011

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk fin jul! Jeg og en gjeng andre fra Norge har vært i Gombolo landsby.

Det har skjedd mye, men uten særlig strømtilgang er det ikke så lett å blogge om alt. Jeg er møkka lei av å gå tom for strøm på mobilen!! Men jeg har sendt en del vms videoer dere kan se på http://www.facebook.com/aidinaction, trykk på Vms i venstre spalte. noen av vodeoene er opp ned siden jeg ikke helt har skjønt hvilken vei jeg skal holde iPhonen. Under et det noen bilder fra jula så langt.

Anyway, nå er jeg og en hel gjeng folk fra landsbyen på vei til badebyen Mombasa. Typisk pleier de hvite rike å gjøre veldedighetsarbeid et eller annet sted i Afrika og så ta en luksusferie etterpå. Men det er så urettferdig at landsbybarna aldri har fått se sjø og palmer før! Så denne gangen tenkte jeg litt annerledes. Vi trenger jo ikke bo på et luksushotell og bruke masse unødvendige penger. Vi kan heller få med oss mange barn og sove på en skole som vi leier der nede. Og det er hva vi gjør nå. Nå er det over 100 barn og 50 voksne pluss 20 fra Norge som sitter i tre busser på vei nedover mot kysten.

Vi kjørte i hele natt og i dag tidlig vinket vi opp utenfor en safaripark som heter Tsavo. Vi har vært der i hele dag og kjørt rundt i bussene og sett på dyr. Vi har sett aper, Zebra, antilope, giraffer og masse elefanter. Mobilen min lada ut, så fikk ikke tatt noen bilder, men skal legge ut senere, noen av gutta fikk fantastiske bilder!

Ok? Ting i Afrika tar mye tid, og det er lett å tro at ting skal være like effektivt som i Norge. Men nei!!!! Mer om det senere!

20111229-164901.jpg Her sitter jeg og Daniel Joachim (en av gutta som er med) og spiser frokost.

20111229-165143.jpg

20111229-165323.jpg

20111229-165347.jpg

20111229-165526.jpg

20111229-165541.jpg

Reklamer

Om annelouisehubert.com

22 years old girl, student, designer. Founder of Aid in Action and MOREMBO.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s